Rückgaberecht

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket betyder att du har 30 dagar på dig efter att du mottagit din order att göra en retur.

Du hittar all info kring hur du returnerar dina produkter HÄR.

Om du inte hämtar ut ditt paket i tid kommer det automatiskt returneras till vårt lager och du debiteras upp till 250 SEK i avgift.

Skador eller problem
Kolla igenom din order när du fått den levererad och kontakta oss direkt om en produkt är trasig, skadad eller om du fått fel vara så att vi kan utvärdera felet och åtgärda det.

Undantag/produkter som ej går att returnera
Vi tar inte emot returer på produkter som är inhandlade någon annanstans än www.idawargbeauty.se.
Produkter inhandlade från en auktoriserad återförsäljare av IDA WARG Beauty ska i första hand gå via den återförsäljaren. Glöm inte kvitto!

Notera att vi inte har en "nöjd kund-garanti". Detta betyder att vi inte kan godkänna returer på produkter som du använt men som inte lever upp till dina förväntningar. 

Vi accepterar inte heller returer på farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser.

Om du har allergi eller överkänslighet så rekommenderar vi alltid att du provar en ny produkt på ett litet område (exempelvis insidan av armen) och väntar 24 timmar för att se om du får en reaktion.

Vi tar inte emot returer på rabatterade produkter eller presentkort. Om du vill ha mer information gällande returer eller klagomål, var vänlig kontakta vår kundtjänst.

Byte av produkt
Det snabbaste sättet att byta en produkt är att returnera produkten du köpt, och när returen är godkänd gör du ett nytt köp på den nya produkten.

Återbetalning
Om din retur är godkänd så görs en återbetalning i slutet på den veckan din retur levererats till oss. Pengarna kommer då till det bankkonto du betalat med inom 5-7 arbetsdagar. Om du betalat med swish så får du tillbaka pengarna samma dag som din återbetalning gjorts. Om din retur inte är godkänd kommer du bli kontaktad.