Skillnaden mellan våra brun-utan-sol produkter!

Brun-utan-sol djungeln är stor och knepig, speciellt för nybörjaren! Vi har 10 olika bus-produkter, och vill självklart göra det lättare för dig att förstå skillnaden mellan dem! ⭐️

ORIGINAL ☀️
- Vit formula, ingen colour guard
- Ger inget resultat direkt efter applicering, färgen börjar synas efter 3 timmar och fortsätter att utvecklas i ytterligare 12 timmar
- Bra alternativ för den som busar oftare
- Parfymfri
INSTANT ☀️
- Infärgad formula
- Synligt resultat direkt
- Colour guarden tvättas av efter 12 timmar, sedan syns slutresultatet
- Parfymerad
- Bra alternativ för nybörjaren då du kan se var du applicerar produkten
Då kommer vi till nästa frågetecken. Vilken typ av brun-utan-sol passar dig bäst? Det ska vi förstås förtydliga också!

Spray - Ger det djupaste resultatet. Lätt att applicera och ett bra alternativ för den som vill ha en produkt som inte är klibbig och torkar väldigt snabbt på huden. Spraya produkten i vanten och applicera på huden i cirkulära rörelser. Undvik att spraya produkten direkt på kroppen eftersom den kan fastna på torra områden.
Mousse – Ger en djup solbränna och torkar in i huden relativt snabbt. Vi rekommenderar dock att du sover i pyjamas eller på handduk om du applicerar produkten på kvällen då den kan färga av sig. Appliceras med en appliceringsvante eller en borste. För ett ännu djupare resultat, applicera med plasthandskar!
Lotion - Det perfekta valet för torr hud! Vår lotion appliceras bäst med händerna och inte med en appliceringsvante eller borste. Se till att tvätta händerna noggrant efteråt!