För att returnera varor måste du först ladda ner denna PDF, fylla i formuläret och maila det till cs.hallstavik@exacta.se. När din förfrågan har godkänts får du ett e-postmeddelande med en returetikett. Skriv ut returetiketten och fäst den på ditt paket. Maila paketet.

→ Ladda ner PDF


ALLMÄNNA VILLKOR:
Om du inte hämtar ut ditt paket i tid skickas det automatiskt tillbaka till vårt lager och du måste betala värdet på beställningen upp till 250 kr.

Undantag / engångsartiklar

Produkter köpta från en auktoriserad återförsäljare av IDA WARG Beauty ska i första hand gå via själva butiken, glöm inte att ta med kvittot! Vi kan inte acceptera returer köpta någon annanstans än www.idawargbeauty.se.

Observera att vi inte har någon "nöjd kundgaranti". Det betyder att vi inte godkänner returer av produkter som du har använt men som inte lever upp till dina förväntningar.

Vi accepterar inte heller returer på farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser.

Vid eventuella allergier eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att du provar en ny produkt på ett litet område (till exempel på handleden) och väntar i 24 timmar för att se om du får någon reaktion.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på reaprodukter eller presentkort. Om du behöver ytterligare information angående returer/klagomål, vänligen kontakta vår kundtjänst.